keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Tiistai-illan korttiaskartelua

Meillä oli töissä eilen koulutuspäivä, 12:30-17. Hyvin oli siis aikaa aamusta käväistä Paperinauhassa ja illalla askarrella muutama kortti. Varsinkin kun Fiia oli mummulla hoidossa ja Amppu taas meni aikaisin nukkumaan. Sain siis rauhassa askarrella. Hyvä päivä!

Tässä mun ihan eka Tagi-kortti. Tagejä ostin edelliskerralla ja nyt laitoin tähän onnittelukorttiin. Kortissa Penny Blackin kuva, väritetty Distresseillä, Inktenseillä ja kuivapastelleilla. Pohja askartelukirppikseltä, pohjan kukan keskiöihin liimailin puolihelmiä, jotka Paperinauhasta. Tagin nauha Tildaa ja tagissa oleva teksti leimattu mun ihka-uudella Joulunaika-setillä, joka Paperinauhan omaa tuotantoa.

Näissä itseleimatut pohjat, muste Distress, pohjaleima Ingue Boutique ja tekstileima Paperinauhan omasta Joulunaika-setistä.Multa tilattiin kortti, pojalle ripillepääsyn johdosta. Ei ihan helpoimmasta päästä tehtävä, siis siksi, että pojille on paljon vähemmän kivoja leimasimia ja muita korttimatskuja versus tyttöihin. Paperinauhan Heli ehdotteli monenlaista, mutta tämä Elzybellsin poikaleimasin vei voiton. Sitten vielä "löysimme" risti-korttipohjan ja "siitä se ajatus sitten lähti". Teksti edelleen samasta Joulunaikaa-setistä.

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Mukavan pirteä tuo ensimmäinen kortti, me likes! Joo peittovärkeiks olis sopivat ne ruskeat Tilda-kankaat =)...