perjantai 8. tammikuuta 2010

Pellavat heti käyttöön
Tildan kevät -kurssi alkaa maaliskuussa Kauhajoen kansalaisopistossa. Meen siis vetämään senkin kurssin. Kurssilla keskitytään tällä kertaa siis kevääseen, pastelliväreihin, noitiin, pupuihin jne. Tämä noitakin löytyy kevätkirjasta. Tämä on tämän vuoden ensimmäinen tilda-työni, pellavamatskut tuli kalenterista ja niistä iski niin hirvittävä inspiraatio, jotta oli pakko tehdä niistä jotain. Noitaa en ollut vielä tehnyt ja nuo pellavat sopi niin hyvin noidalle, jotta tein sitten noidan ja vielä kassinkin Tildan kevät-kirjan ohjeilla.
Noita nojaa tyynyyn, jonka tein eilen tildaajien tapaamisessa. Aikomus oli hieman toinen, mutta olosuhteiden pakosta päädyin tyynyyn, hieno kyllä tuli. Tämä menee Fiian sänkyyn, tyttö auttoikin sen täyttämisessä. Täytteenä käytin vanhoja tyynyn sisuksia. Oon monta viikkoa jo taninut öisin superhuonon tyynyn kanssa. Nyt otin sen kierrätyskäyttöön. Hah, siitäs sai!

4 kommenttia:

Kisumumma kirjoitti...

Hih, olispa kiva päästä kurssillesi.

Hattara kirjoitti...

Hih, olisi kiva jos tulisit! Toki olet niin lahjakas, että et tarvitse kurssia, mutta olisi ihana tavata! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulisimma siskoon kans sun kurssille,mutta oomma niin lahjakkaita kans?
Hauskaa siitä ainakin tulis?
nimim. tiedät kyllä

Hattara kirjoitti...

Joo, siskokset on kyllä kovan lahjakkaita, suunsoitos ainaki! :D Kurssilla on viä tilaa, ei muuta ku ilmoittautumisia vain. Mä lupaan ainaki yrittää kestää teitä! :D