torstai 8. syyskuuta 2011

Bildmålarna challenge 7
Ihka eka Bildmålarna haaste johon osallistun! Haasteena oli tehdä jotain sinistä, jouluista jossa on käytetty Bildmålarnan leimasinta. Ja tällä kertaa en tehnyt korttia vaan tällaisen laatikon johon voip laittaa vaikkapa suklaata, teetä tai suklaata. Myös suklaa olisi kiva tänne! ;) Ohje löytyy täältä.
Mun leimasimeni ovat nimeltään Mimosa Lighting up ja Bench with a cat. Molemmat väritelty Distresseillä.
Paperina on myös Bildmålarnan tuotantoa. Koristeina Magnolian ruusuja, Xcutilla leikattuja lumihiutaleita, Magnolian stanssilla stanssattua reunaa ja puolihelmiä.
Mimosa on muuten kiinnitetty kansiosaan päästä kiinni. (kuulostaapa jotenkin raa'alta :) ) Eli kun laatikon avaa Mimosa nousee mukana. Näin ei tarvitse huolehtia kuinka kannen sulkee, kun neiti ei ole tiellä. Samalla tulee lisää kolmiulotteisuutta.
Mukavaa loppuviikkoa!

This is my first Bildmålarna challenge. The seventh challenge was to do something in blue with a christmas theme, and the creation need to include a Bildmålarna stamp. I made tee/chocolate box, I found tutorial here. (I like chocolate better :) ) Stamps are Mimosa Lighting up and Bench with a cat. Papers are from Bildmålarna too.
Have a nice weekend!

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hieno, -ja joo SUKLAA varmaan sopis kyllä hyvin tähän pakettiin... <3

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka suloinen laatikko :) Todella kivasti keksitty Mimosan kiinnitys :) Ihanasti väritetyt kuvat :)

Jeenni kirjoitti...

Mielettömän UPEA rasia!!! Tykkään tooosi paljon!!!

Tankku kirjoitti...

Täytyisi itsekkin koittaa tuollaisia tehdä, että saisi laittaa niihin suklaata - ja samalla itse maistella :)

SannaS kirjoitti...

upea rasia!!! tosi ihana!!! =)