torstai 28. heinäkuuta 2011

Leimasimet järjestykseen!


Näin jokin aika sitten Tinksitiinan blogissa leimasinten säilytyslaatikon. Tunnetusti mun tavarani on aina hukassa tai muuten vain epäjärjestyksessä, joten aattelin tehdä itsellenikin laatikon. Ja voin kertoa, että kyllä kannatti!
Ensiksi stanssasin Timpan stanssilla tageja Graphicin papruista, jotka laminoin. Jouluisiin leimoihin käytin jouluisia papereita. Laatikko on myös päällystetty samaisilla papruilla. Tässä laatikossa on Magnolian leimasimet, Bildmålarna-leimoille ajattelin tehdä oman. Tinksitiinalla oli muuten hienosti kirjoitettu leimasinten nimetkin tageihin, mutta kun mulla on niin surkia käsiala, niin en viitsinyt pilata hienoa systeemiä kirjoituksilla. ;)

4 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Vautsi miten ihana!!! Hurjan suloinen ja ennen kaikkea toimiva, tykkään kovasti!!

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!!! ja voi WAU!!!! mahtava!!! =)

Apris kirjoitti...

Todella mahtava tuunaus, mutta kyllä olet varmaan saanut ahkeroidakin. Mie yritän säilyttää tyhjissä CD-koteloissa, mutta silti on paljon leimoja siellä sun täällä :)

Hattara kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne! Kyllä tähän meni aikaa, mutta tein noita laminointeja varastoonkin, että on sitten mihin laittaa kun uusia pukkaa. Kovin homma oli odotella laminointia, kärsivällisyys on toinen hyve järjestelmällisyyden lisäksi, jolla mua ei oo siunattu. ;)