perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kokeiluluontoinen viikko jatkuu, ihka eka kirjakortti.Jep, kyllä, myönnän. En ole koskaan kokeillut kirjakorttia. Bongasin kortin koukussa kortteihin-sivustolla ja nyt päätin koklata. Suunniteltu on tätä kokeilua jo jonkin aikaa, mutta.. Pitemmittä mutitta, asiaan. Leimakuva on Me To Youn nalle, joka löytyy viimeisimmän Creativityn kylkiäisenä. Oon kokeillut tätä leimaa KERRAN aikaisemmin, joten ehkä on aiheellista testata uudelleen. Tällä kertaa väritin Distressin Black Sootilla ja leimasin VersaFinen Smokey Greyllä.
Paperit on DCWV:n Linen Closetista. Myös ekokartonkia olen käyttänyt taustoissa ja tagissa. Tagi ja kukat stanssattu Magnolian stansseilla. Kukan keskitimantti on YouDolta. Reunoissa olen käyttänyt Distressin Walnut Stainia ja Tumbled Glassia ja olen lävistänyt ne Xcutin boordileikkurilla.
Kortti menee lasten hoitotädille loppukuusta kun lapset ovat viimeistä päivää hällä hoidossa. Kaupungin metkujen takia joudutaan vaihtamaan hoitopaikkaa. Asia ärsyttää niin vietävästi, varsinkin kun hoito on ollut erinomaista ja likat on viihtyneet ja kaikki on sujunut hienosti. Mutta ei auta itku markkinoilla, harmittaa vain.. Snif..

3 kommenttia:

Heenu kirjoitti...

Tahtoisi kanssa osata, kirjkortin :)
Aivan ihana on luomauksesi.

SannaS kirjoitti...

tosi kaunis hurmaava kortti!! =)

Merkkari kirjoitti...

Tämä on kyllä todella suloinen! Livenä vieläkin kauniimpi!