lauantai 19. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #44Narua/lankaa oli aiheena, nauhaa ei laskettu mukaan. Tällainen tuli mun kortistani, ihan simppeli toteutus. Pala taustapaperia, Tilda-narua, kukkanen ja nappi. Kenties jolle kulle pienelle sankarille. :)

Ai joo, tässä tulee samalla muutama muukin päivitys, toivottavasti eräs "luksusluokan Garam Masala-kokki" on nyt tyytyväinen. :DDD

6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Ihana!!! Tosi suloinen ja kaunis kortti!! =)

-maiju- kirjoitti...

Ihan simppelit on usein niitä parhaimpia. Tämä on söpö.

Anonyymi kirjoitti...

Olit p*skarrelut kovasti ja päivitellyt blogia niin kuin sanoitkin.
Siskoon kans rupiamma miettimähän vaikka siellä terassilla, mikä syksyn kursseista ois niinko meille? Loppuehtoosta oomma sitä mieltä että kaikki kurssit käy, vaikka opettaasimma....
tiät kyllä kuka

Anonyymi kirjoitti...

Voihan Garam Masala:D! Ens kerralla siis vaan mustapippuria, jos on tuollaasia akkoja samoilla kutsuilla, jokka heti juoruaa selän takana:D! ... Ihastuttavia kortteja taas:)! Koitahan ny jatkos tosiaan päivitellä tätä blogias vähä useammin:) Tää narukortti on tosi kiva ja joulukorteista mun suosikki tuo valkeaa joulua!

Hattara kirjoitti...

Kiitos SannaS ja -maiju-! :)

Siskoo on hyvä ja raahaa peffansa vaikka joka kurssille, jos kuvittelet pystyväs olemahan ihimisiksi.

Jaana: Taas tulee päivitystä, älä aina hätääle! ;) Ja taitaas muutenkin olla ihan hyvä, jottei meitä nähtääs samoolla kutsuulla, menöö viikko sen hävetyksen unohtamiseen! ;)))

Anonyymi kirjoitti...

No nyt oot ollu ahkera päivittelijä:) Hyvä, hyvä!! :)! Kutsuukohan meitä kukaan enää kutsuille koskaan:D?!