lauantai 28. marraskuuta 2009

Päivittelyä ja Paperinauhan tuliaisia

On ollut blogi muutaman viikon "heitteillä", oli Fiian synttäreiden laittamista ja nyt tällä viikolla olen aloittanut työt Seinäjoen keskussairaalassa, joten viikko on mennyt orientoituessa uuteen työympäristöön. Ihan mukavasti on alkanut, suuri ihme oli maanantai-aamulla se, että osasin ylipäätään pukuhuoneelle. ;)Seinäjoella kulkemisen etu (tai miinuspuoli) on se, että voi työmatkalla käväistä Paperinauhassa. Sain kaverilta "tilauksen" Paperinauhaan ja päätin, etten osta ittelleni mitään. No, tää saattaa tulla yllätyksenä, mutta päätös ei pitänyt. Jep, jep. Mukaan ihan vahingossa tarttui Penny Blackin leimasin-setti, 2 Distressiä, säiliösivellin, kuvioleikkuri, ressaaja, nauhaa, Iloista Joulua-leimasin, Ink applicatorin musteen levitykseen, sellofaanipusseja (jotka puuttuu kuvasta) ja vielä 3 kuivapastellikynää. Voi tsiis, en tosiaan osta mitää...
Värejä piti sitten illalla heti kokeilla. Anopille tein pyynnöstä "murupussin" viemisiksi.200 g paprulle levittelin sinistä (Fared Jeans) Distressiä tällä uudella levittimellä. Levittelin samaa mustetta toisellekin paprulle ja läistelin kukkia uudella kuviolävistimellä. Kukkiin laitoin keskelle pienen puolihelmen. Leimakuva on Penny Blackin ja se on väritty Inktenseillä ja kuivapastelleilla. Sellofaanipussiin laitoin Fazerin irtomuruja, pussin niittasin kiinni taustapaperin väliin ja koristelin tekemilläni kukilla ja leimakuvalla. Vielä Iloista joulua-leimalla toivotus ja pieni vieminen on valmis.Vaihdeltiin vähän Johannan ( http://johannanvakerrykset.blogspot.com/ ) kanssa leimakuvia. Kuvat tulivat eilen, ja niitä sitten innolla värittelin uusilla Distresseilläni. Käytin myös Inktensejä ja Kuivapastelleita.
Kortissa siis Magnolian leima, Iloista joulua-leima, paperikukkia ja nauhaa. Kaikki matskut (paitsi siis Johannalta saatu Magnolia) paperinauhasta, myös pohjapaprut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea tuo itsetehty murupussi! Tilasin kans tuolta paperinauhasta pienen starttipaketin, ja oon täs nyt treenaillut leimausta ja kortintekoa, kivaa puuhaa!!

Hattara kirjoitti...

Eikös kuule ookki mukavaa! Tervetuloa kerhoon. :)