perjantai 13. marraskuuta 2009

Niin, mitäs sillä öljyllä tehdään?

Heli kommentoi edellistä postausta ja kysyi, että mikä tämä öljy on ja mitä sillä tehdään. Kiitos Heli kommentista! Sain siitä idean vähän "demoilla". Oon ihan vihreä vielä näissä leimailu-asioissa, kuten kuvista näkyy, mutta idea näistä ainakin selviää. :)

Ensiksi siis on leimattu kuva paperille, musteena VersaFinen Vintage Sepia.Sen jälkeen annetaan kuvalle vähän väriä. Tässä on käytetty kuiva-pastellikynää ja sitä on siis laitettu niille kohdille, mille halutaan eniten väriä.Sitten heilautetaan öljypulloa, avataan korkki ja otetaan korkista öljyä pumpulipuikolla (tai stumpilla, mulla on tässä nyt pumpulipuikko). Pumpulipuikolla sitten levitellään pienin, pyörivin liikkein öljyä käyttäen väri halutulle alueelle.Ja tässä samat jutskat tehty sydämelle. Ensin väriä....sitten levittely. Halutessa väriä voi lisätä....ja levitellä uudelleen. Valmista!Siinä siis pientä informaatiota siitä, mitä öljyllä tehdään. :)

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Terveisiä Tampereen messuilta! -Harmi ettet päässyt... Tavaraa tuli kyllä haalittua tarpeeksi asti =). Nyt sulla siis UUSI öljy ja vähän jotain muuta, nice =)!

Heli kirjoitti...

Kiitos sinulle tästä öljyn tiedoksi
annosta. Harmi vaan nyt sitä olis pakko sitten ittellekin saada. Meinaa noi sun tekemäsi kortit inspiroi suunnattomasti. Laitatko foorumilla y.v:nä vähän tietoo mitä olis hyvä aloittelijan hankkia!? Huomenna kenties Tampereelle messuille jos vain kerkee

Hattara kirjoitti...

Sara: Kiitos terkuista, olis ollut niiiiiiiiiiiin kiva päästä mukaan, itkin itteni uneen kun en päässy ;)
Joo, eiks ookki kiva kun on uus öljy :D Olin ihan varma, että se vanha öljy kävelee ulko-ovella vastaan, kun tuun kotia, mutta ei vaan tullut. :D
Heli: Heheh, tämä on kans tarttuva ja elimistön äkkiä valtaava tauti tämä leimailu. Mutta tässä ei ole pahoja jälkitauteja. :D Laitan yv:tä. :)

riikka kirjoitti...

Oho! Olipas hienoa :) Onneksi sulla oli toinen projekti meneillään kun kävin niin ei kasvanu huomisen sinooperinreissun ostoslista ihan mahdottomaksi. Voitko muuten laittaa niiden "isänpäiväleivosten" ohjetta emailina ku 100km säteellä kaikki ko. kirjat varattuina joulukuulle asti :| mahdollisesti noudata sitä kohtaa 7 siinä ohjeessa.. Ps. Koskas tulee volkkarinkuvia..? Hauskoja synttäreitä teille ;)