lauantai 3. lokakuuta 2009

Käsityömessut ja leimakuvien värityskurssi


On ollut aika haipakkaa viimeinen viikko. Oon pitänyt esittelyjä, ollaan lasten kanssa kyläilty, käyty uimahallissa, perhekerhossa, äiti-lapsipiirissä ja tänään olin ihan yksin Seinäjoen käsityömessuilla ja osallistuin Taitopuoti Paperinauhan (www.paperinauha.fi) leimakuvien värityskurssille, jota oli vetämässä Nurkkaanajettu-blogin (http://miijja.blogspot.com) Miia.
Oli kyllä mahtava kurssi! Siellä kokeiltiin viittä erilaista tapaa leimakuvien väritykseen. Tusseja (Promarker ja Cobic), Pastellivärejä, Inktensejä ja Distressejä. (Kuvassa ylävasen Cobic, yläoikea ProMarker, oikealla Distess, alavasen Pastellit ja alaoikealla Inktressit) Itse tykästyin Distresseihin ja Inktenseihin ja kotiin hankin sitten Inktense-paketin. Ostin myös paperia, enkeliaiheisen leimakuvan (en saanut kyseisestä kuvasta tarpeekseni kurssin aikana :) ), kukkia, pastellikynän kasvoille ja leimasimet, joissa tekstit "jouluiloa" ja "Paljon onnea".
Käsityömessuilta käteen jäi luonnollisesti uusia tilda-kankaita ja -pompom-nauhaa sekä uusi Juleideer-vihkonen. Kauan kaivatun mustan muliinilangankin löysin. (Siis en vaan ole sitä muistanut ostaa.) Tytöille ostin muovailuvahaa ja sen parissa Fiia vietti heti melkein 2 tuntia, joten mieluinen ostos taisi olla. :)
Kuvissa siis ostoksiani messuilta ja kurssilta, viidellä eri tekniikalla väritetyt leimakuvat, Fiian askartelemat muovailuvaha-jutskat ja Fiia äiti-lapsi-piirin metsäretkellä Hanneksenlaavulla.
Nyt jos ei väsyttäisi värittelisin koko yön, mutta taitaa Nukku-Matti tulla.

3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oli varmasti hyvä kurssi!!! Saiko sieltä ostaa yksittäin noita tekstileimasimia?? Olen meinaan niitä himoinnut, mut ne on ollut kokonaisina arkkeina ja maksanu about 25 e / satsi......

Hattara kirjoitti...

Oli aivan huippu kurssi kyllä!!! Tekstileimasimia oli yksittäisiä, 1 €/kpl eli eurolla tsipale. En muista niitä edelliskerralla nähneeni, joten oliskohan uusi juttu. Toki silloinkin kuljin kuola valuen, silmät kiiluen, pää pilvis, sydän innosta hakaten, joten en välttämättä oo ihan kaikkea nähnytkään :D

riikka kirjoitti...

Oli kyllä hienoja noi uudet kankaat livenä, mutta oli sinooperissakin metrihinta noussut, 17,90€. Täytyy tulla teille joskus ihasteleen sun löytöjä :)