perjantai 7. marraskuuta 2008

Valmistuneita lahjoja ja uusien materiaalien hankkimistaTänään soitin Vaasaan ompelukoneliikkeeseen ja huomenna Riikka tuo sieltä mulle koneen koeajoon!!! Samalla hän tuo Sinooperin kuorman. Kyllä jokaisella tildaajalla pitäisi olla oma Riikka!!!!!!!
Tänään vielä kerran takkusin koneeni kanssa ja sain tämmöiset aikaan. Maatuska ja Geishapatukka menee huomenna Riikkalle kiitokseksi koneen ym. raahaamisesta ja keppiporo pukinpussiin.
Alemmassa kuvassa on tämän päivän hankintoja. Ottobressä oli ihana tytön talvitakki jonka mun on ihan pakko tehdä, kangasta ei vain meinannut löytyä ensin mistään. Onneksi äitiä onnisti tänään kun löysi ihan oikean kankaan Ahkerasta Laihialta. Sen sitten Jenni ystävällisesti kiikutti mulle. Korissa on taas mun itse Tiimarista löytämiä askartelupalluroita, helmiä ja kimalleliimaa. Niitä aion käyttää Tilda-kranssiin. Jos vielä vähän ahkerois ja leikkaisi kaavat valmiiksi takkia varten, niin huomenna saisi testata uutta konetta ihan kunnolla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eka kertaa vierailen blogissasi ja on kyllä kaunis ulkoasu sun sivuilla, onnitteluni! Tuota sun poroa jo kehuskelinkin tuolla Tilda-sivuilla. Miten sait lisättyä nämä värit ja kuviot sivuihin, onko kovin hankalaa???

Hattara kirjoitti...

Heipsan ja kiitos kommentista! Ei ole hankalaa taustojen lataaminen. Blogini vas. yläreunassa on cute-blog-logo, jota napsauttamalla pääset sivuille, joista valmiita pohjia löytyy. Ootkos Tilda-foorumin jäsen? Siellä "APUA? Askarruttaa"- osiossa on keskusteluketju jossa hyvät ohjeet. Käypä katsomassa.

Peppilotta kirjoitti...

moi
tuota samaa tyttöjen takkia on mäkin ihallut -
mutta mulla on edelleen semmonen ompelukoneiden "lada", etten ole vielä ryhtynyt ompelemaan mitään vaativaa, tildailuun riittää ;c)

Onnea siis uudesta koneesta!