perjantai 14. marraskuuta 2008

Fiian tulevalle nukelle kantokassi


Vanha-momma on luvannut Fiialle nuken synttärilahjaksi. Tein tulevalle nukelle kantokassin "Nuken omat vaatteet"-kirjan ohjeella, ohjetta vähän muokaten. Kirjan ohjeella täytyy tehdä lisää nukke-tarvikkeita ja vaatteita.

4 kommenttia:

Mimmarna kirjoitti...

Tosi kaunis!

Näyttää muuten minullakin olevan tuota samaa keijukangasta :) Odottelen kovasti koska meidän pian 3-vuotiaaseen iskee tuo nukkekausi. Luulin että se olisi tullut pikkusiskon syntymän myötä, mutta ei, meillä edelleen leikitään eniten legoilla ja muilla rakennustarpeilla. Vaikka ehtiihän tuota - ja jos ei tyttäriä innosta niin kai sitä aina itse voi ryhtyä vaikka nukkekotihöperöksi :)

Hattara kirjoitti...

Kiits Mimmarna! Meidän tyttö on leikkinyt tähän asti vain traktoreilla, mutta sairaalassa kun käväistiin, sitä ei meinannut saada kotiin ollenkaan kun siellä oli nukkeja! Joten oma oikea nukke on varmaan ihan tervetullut. :)

Sara kirjoitti...

Toi kirja mistä tuon kopan teit on kans koukuttava!! Mä olen tosissani miettinyt et pitäiskö meillekin ostaa oikein baby born, ihan vaan et äiti sais ommella kaikkia kivoja vaatteita =)

Hattara kirjoitti...

Sara: Lupasin käydä hakemassa momman puolesta nuken ja babybornin meinaan ostaa. Katoin jostain mainoksesta, et b-bornin ratsastusasu makso jotain 25 €!!!! Kyllä tulee vain halvaksi ostaa kirja ja tehä ite vaatteet kaikista lopputilkuista! :)