sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Päivän uurastuksen tulos

ti
Panduro hobbyn tonttupari tarvikepakkauksen tyttötontusta tuli tällainen. Aika paljon oli tytössä pieniä yksityiskohtia, joten tekemiseen meni koko päivä. Pakkauksessa on tarvikkeet vielä pojallekin, mutta ainakin nyt tuntuu että tyttö saa viettää muutaman päivän sinkkuelämää ja sitten vasta saa pojan kaverikseen.
Kuvaa olen muokannut tällä viikolla lataamallani kuvankäsittelyohjelmalla, johon luojan kiitos löysin ohjeet netistä. Kuvan lataamisessa meinasi olla ensin ongelmia, mutta sitten tajusin tallentaa kuvan oikeaan muotoon, joten tässä se vihdoin on. Kuvassa tyttö luikkii ikkunasta niin kuin kunnon tontun pitääkin! :)

2 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Tämä kuva kävis jo joulukortista! Laitoin eilen kommenttia tuosta ed. tuotoksesta, mutta eipä näkyny viesti ollenkaaan :| Oliko poncho sun oma idea vai kirjasta? Varmasti tosi mieluisa lahja:) Ompelin kans eilen ekat joululahjat valmiiksi ja pääsin hyvään vauhtiin myös ekan tildatuotokseni kanssa.

Hattara kirjoitti...

Kiitos Riikka käynnistä! Poncho on tehty Tildan talossa-kirjan ohjeella. Aika helppo tehdä. Pitäisi se vielä paketoida, lahjojen paketointi on NIIIIIN kivaa hommaa!:)