perjantai 19. syyskuuta 2008

Uutta Tildaa!Odotus palkittiin! Riikka toi tuliaiset Vaasasta, tässä kankaiden + nauhan kuva. SUURET KIITOKSET RIIKKA!
Nyt illalla sain valmiiksi nuo puolivalmiit piparitkin. Saa nähdä, päätyvätkö nämä herkut joulukuuseen, kranssiin vai piparilaatikkoon. Taitaa olla niin, että niitä täytyy tehdä vielä rutkasti lisää. Onneksi jouluun on vielä aikaa. Tänään lähtee vielä tilaus Panduro Hobbyyn, sieltä tulee jouluaiheista Tilda-tavaraa 2 tonttuhahmoa, leikekuvia jne. Jännittyneenä saan odotella niitä ensi viikon. =)

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hei Hattara, kiinnostukseni heräsi, että oletko sinäkin Etelä-Pohjanmaalta, kun kerta kankaita sait Vaasasta?? Me ollan nimittäin järjestämässä Tilda-tapaamista...

Hattara kirjoitti...

Heips Sara! Kyllä E-P:ltä olen, Kauhajoelta. Koska tapaaminen, missä???? Kiinnostus heräsi! =)

Sara kirjoitti...

Oletko jo Tilda-foorumissa? Siellä meillä on keskustelu menossa. Ehkä ens viikolla tai sitte Sjoen käsityömessujen jälkeen. Tuu foorumiin katsomaan!!

Hattara kirjoitti...

Yäkyäpeli täälä! =)
Kävin foorumilla katsomassa teidän kirjoituksia, mutta laitoin vasta nyt KaSilille pyynnön liittää mun rekisteröitymiseni, joten en saanut vielä vastattua. Mutta.. tosi mielelläni osallistun vointini mukaan. Olen sairaslomalla supistusten takia (rv 19+2), en oo kohta viikkoon liikkunu ku sohvan, vessan ja sängyn väliä. Toisaalta mulla olisi (EHKÄ) paremmat mahkut päästä paikalle messujen jälkeen, mutta sitähän ei voi tietää pääsenkö silloinkaan. Joten kun te päädytte johonkin päivään niin tulen ilman muuta mukaan,jos vointi sallii.
Kylläpäs oli monimutkaista sepustusta näin yömyöhään! =)