torstai 10. marraskuuta 2011

Paskis #116, inspiroidu kuvasta

Tämän viikon Pskis tarjosi inspiraatioksi kuvan. Ensin katsoin kuvaa ja ajattlin, että tuosta en saa kyllä mitään inspistä. Liian värikästä! Meni tunti ja tämä kortti alkoi valmistua. Paskiksen kuvassa oli paljon värikkäitä palloja. Tässäkin kortissa on värikkäitä (joulu)palloja. Olen tehnyt paljon joulukortteja, kaikki aika "värittömiä". Kirkkaat värit on mulle haaste. Nyt kuitenkin päätin värittää ihan väreillä! Tämä kortti on siitäkin ei-munlainen, että yleensä väritän ensin kuvan ja vasta sitten valitsen paperit ja muut rekvisiitat. Tällä kertaa kuitenkin kortinteko lähti taustapaprusta. Jee, näinkin siis voi tehdä kortteja! ;)
Leimakuva on Magnolian Tilda with Snowheart VÄRItin ProMarkereilla. Taustapapru on Papermanian paperikosta, sitä kaupalta löytyy irtotavarana.

7 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

No jopas olikin väri-ilotulitusta :) Mun piti ekaksi oikein hieraista slimiäni, että olenko oikeassa blogissa :D Ihanan pirtsakka kortti. :)

Hattara kirjoitti...

Kiitos Mervi! No mä vähän viä ihmettelen ittekki, jotta oonko ihan oikiasti tehny tämän! :D

Erja kirjoitti...

Hyvä on välillä haastaa itseään ja kokeilla jotain erilaista. Tämä kaunis luomus on hyvä esimerkki siitä, että se kannattaa! :-)

Saana kirjoitti...

Onpa iloisen värikäs kortti, tuo taustapaperi on tosi kaunis ja kivasti olet värittänyt kuvan.

Tankku kirjoitti...

Nätti kortti ja ehana leima! Hyvin onnistuu tuo värien käyttö - jatka samaan malliin :)

Nanna kirjoitti...

Ihana kokonaisuus kortissasi. Ja ihana pieni yksityiskohta, ne pilkut/pisteet leimakuvan ympärillä olevassa piparireunaisessa taustapaperissa.

Taija kirjoitti...

Tosi ihana kortti!!! Kaikki elementit väreineen tasapainossa.