lauantai 28. toukokuuta 2011

Lisäkokeiluja.Kortti hääparille Pion Designin papruista. (joo mä tiän, taas näitä papruja.) Pohjapaperiin olen laittanut jälleen "lunta" ja kimalletta sekä sideharsoa.Tagi leikattu ihan saksilla puupahvista, samasta matskusta stanssattu Sizzixin sydän-stanssilla sydän. Kokeilin miten puupahvi kestää krakleerauslakan ja PlusColor-maalin ja hyvinhän se kesti. Pinnasta tuli ihanan lohkeileva. (Tein heti useamman noita sydämiä ja yksi niistä on muuten tuossa ylimmässä kortissa.) Pohjalle laitoin (taas) lunta, sidelharsoa ja pinkkiä kimalletta (kuinka sitä on ennen osannutkaan tehdä lumettomia kortteja ;) ) ja reunat vetelin Black Soot-Distressillä mustaa väriä.


Mutta kah! Tässä kortissa ei oo sitten hiutalettakaan lunta, eikä edes harsoa! Mutta jotenkin nyt tuo kohokuviointi on vienyt mennessään. Asia, jota en juurikaan aikaisemmin ole harrastellut. Tässä on ollut Magnolian Student Cap-leimasin käytössä.

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Uskomattoman kaunis vintegehenkinen kortti ja tagigin:) Wau!
Alimmainen ylppärikokonaisuus on hillitty ja tyylikäs vähillä matsuilla, tykkään kaikista!

Maaret kirjoitti...

No jo on tullut kommenttiini iso kasa suomenkielen kirjoitusvirheitä, pahoittelut, mökkikoneen vika, hih :)

Erja kirjoitti...

Lunta, harsoa ja kimalletta... Mahtuu siihen yhtälöön vielä kohokuviointakin! On mukava tehdä sellaisilla tekniikoilla, jotka kokee omikseen! Kauniita kortteja!

Ritva kirjoitti...

Aivan ihania! - tuon ekan kuvakin on niiiiin söpö! - ja kaikkia hörsöjä - minun pitäisi niitä myös kokeilla...

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Upeita aikaansaannoksia...huiman kaunis tuo tagi!!! =)

Hattara kirjoitti...

Maaret: Kiitos! Näin kotoa luettuna en huomannut yhtään kirjoitusvirhettä ekakommentissasi, ennenkö kommentoit uudestaan. ;)
Erja: Kyllä ja kiitos!
Ritva: Rohkeasti kokeilemaan vaan, on ihan mukava puuhata lumisia asioita näin kesänkorvalla! :)
SannaS: Kiitos! Piti tuosta tagista kirjoittamani postaukseen, että Maijun videolta sain inspiksen (vaan kun en saanut muoks, muoks kun tämä blogger takkuili). Olivat käyttäneen Crackle Paintia, mutta näköjään lakka+maali toimi ihan yhtä hyvin.

Merkkari kirjoitti...

Kaunista, niin kaunista.. On ne tehosteaineet vieneet sutkin mukanaan :) Minä vielä vähäsen pyristelen vastaan...