tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tämän päivän askareet

Viime viikolla kaupalle tuli erä Magnolian leimasimia. Sekä uutuuksia, että myös aikaisempaa tuotantoa. Niitä tuli väriteltyä useampi A4 ja tänään sitten tein muutaman kortiksi asti. Voi, voi, muutakin työtä olisi toki ollut, mutta jotenkin oli vain pakko saada jotain "oikeaa" välillä aikaiseksi.



Ekana esittäytyy Fairy Tale Tilda joka on saanut värinsä ProMarkereista. Taustan olen leimaillut NothingHill-leimasin-setillä ja lisänä kukkia ja perhonen.



Toisena Tilda and her Bunny joka myös väritetty ProMarkereilla. Paperit mm. Graphic45 ja korttipohjana vihreä skräppipaperi



Sitten vähän muuta kuin leimakuvaa. Tämä on tilauskortti yliopistosta valmistuneelle, urheilulliselle miehelle. Leimakuvaa ei haluttu, joten muut keinot esiin. Ts. Graphic45 Proper Gentleman-paperikko. Voi hyvänen aika kun kesti paperien plaraaminen! Miten nää mieskortit voi aina olla yhtä hankalia? No, tällainen siitä sitten tuli, ääriviivatarraa ja kukkaa mukaan ja siinä se!



Viimeisenä perhonen, joka stanssattu Sizzixin stanssilla. Kiitos Mervi lainasta! Tätä stanssia täytyy saada myyntiin! Perhonen on väritetty Distressin Thumbled Glassilla, päälle on leimattu VersaMarkilla ja päälle on ripoteltu Perfect Pearlsia, joita sain muutaman purkin viime viikolla käsiini. Ja luonnollisesti kuvaan kuuluu kimalleliima!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hienoja! Aina vain upeampia nämä sun kortit!! Katoin että olis taas skräppäys-kurssi sulla toukokuussa, mutta meillä menoa juuri sinä päivänä, joten tulen sitten joskus toisella kertaa kun tulee taas kurssia. Terkuin: Jaana