keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kihlajaislahjaksi tyynyjä


Ostin viime torstaina tilda-tapaamisen yhteydessä kaksi ompelukuvaa ja kangasta näitä koristetyynyjä varten. Niitä on sitten siitä asti ommeltu ja harjoiteltu samalla värittämistä Tilda-leimasin tyynyillä. Se olikin yllättävän helppoa! Tällaiset niistä tuli. Koristeeksi liimasin kuviin vielä tilda-timanttejakin. Ainut huono puoli tilda-ompelukuvioissa oli, että niihin tuli himo. Tästä syystä tyttäreni kummitäti, aviopuolisoni serkku, rakas ystäväni ja ahkera tavarantoimittajani Riikka toi mulle eilen 2 uutta ompelukuvaa! Jes! :)

6 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Vitsi, noista tyynyistä tuli kyllä tosi kauniit!! Tosi siististi olet maalannutkin. Kyllä nuo kelpaa antaa lahjaksi. Kiitos viimeisestä!

Hattara kirjoitti...

Kiitos Maissi! Noita ompelukuvia oli kyllä kiva tehdä, oon ihan myyty! =) Eikä se värittäminenkään ollut hankalaa kun vaan rohkaistu, aluks hirvitti, et mitä jos menee pilalle, mut ei menny. :)
Nähdään taas ensi kuulla, jes! :)

Unknown kirjoitti...

Nättejä tuli! Kaima varmasti tykkää :) Mun omasta ompelukuvasta tuli taulu, uusi työnalla ja otan Rukalle mukaan. Mitä meinaat tehdä niistä kahdesta, tauluja? Pupumaista pääsiäistä koko perheelle! :)

Hattara kirjoitti...

Kiits, Riikka! No en tiä viä mitä niistä uusista ompelukuvioista tulee, voi olla et toisesta tulee taulu ja toisesta tyyny.. Vielä myssyssä mietittävänä. :)

Elviira kirjoitti...

Hei ja mukavaa pääsiäistä! Tosi hienoja tyynyjä olet tehnyt. En ole vielä noita kirjontakuvia kokeillut, mutta nämä tyynyt ja Maissin näyttämät saivat kyllä ajattelemaan, että josko niitäkin kokeilisi...

Hattara kirjoitti...

Kimppuun vaan Elviira. :) Nää oli kyllä tosi kivoja tehdä.